petek, 3. junij 2016

Srečanje kolesarjev PZDU Gorenjske 2016

   3.6.2016 se je osem članov našega društva udeležilo srečanja kolesarjev PZDU Gorenjske, ki je letos potekalo v Radovljici ob 70-letnici njihovega DU. Kolesariti je bilo možno na treh različnih trasah, ki jih je organizator ponudil glede na težavnost. Sodelovalo je 15 DU in ena interesna skupina ( vodiči ) - skupaj 169 udeležencev. Večina se je odločila za najlažje trase, tako, da je organizator nato umaknil tri ( od šestih predlaganih )  najtežje variante.
     Dodajam nekaj slikic priprav naših kolesarjev pred odhodom ( če pa bom uspel dobiti še kakšne slike s samega kolesarjenja, pa jih objavim naknadno)

Pohvaliti je treba našega prizadevnega prevoznika - Jožeta Čebaška -  na različne prireditve in tekmovanja, kot seveda tudi za idejo in izdelavo nosilca za kolesa. Sedaj lahko naložimo devet koles in se odpeljemo kolesarit tudi na oddaljenejše kolesarske poti ( tako smo bili že v Bohinju, na slovenski obali, v Dolomitih...)

V ozadju Grančišče  - vendar ti heroji ne gredo na ferato ( mogoče pa kdaj drugič )








       Naši herojji pred štartom v Radovljici - manjka fotograf  Janko
Ena skupinska - kar veliko starejših gospa in gospodov se je prišlo vozit s kolesom





Ta se je pa izgubil - iz Radovljice je prišel na Bled ( Janko, ki je to posnel in Pavel sta kolesarila na težji trasi, ostalih šest pa na lažji - po poti kulturne dediščine )



Ni komentarjev:

Objavite komentar