torek, 31. julij 2018

POVABILO


               O B V E S T  I L O !!!

13. avgusta (ponedeljek) 2018, naj bi izvedli tekmovanje v balinanju v počastitev praznika Občine Kranjska Gora na našem balinišču v ZELENM GAJU v Mlačci. Tekmovalo se bo v dvojicah – pare bomo določili na podlagi žreba vseh prijavljenih – prav tako pa se bo izvedlo  žrebanje kateri pari bodo igrali drug z  drug drugim, igra se na izpadanje. Prvi trije pari prejmejo kolajne. Tekmovanje se prične ob 8 uri – vsi, ki se želite udeležiti tekmovanja morate biti obvezno ob tej uri prisotni, da se lahko izvede žreb in pripravi razpored tekmovanja. Prijave za balinanje do 11.8.2018 se sprejema v prostorih društva v času obratovanja ali Marjetka Šetina 031 506 840. Na tekmovanje so vabljeni tudi ostali upokojenci – nečlani DU.

Isto časno s tekmovanjem se bo izvedel tudi piknik, na katerega so povabljeni tudi ostali člani društva, ki ne bodo tekmovali – piknik se prične po 12 uri ,a ste vabljeni že prej, da navijate za tekmovalce.
Prijava za piknik je 6€ in se vplača v prostorih društva  v času obratovanja do srede 8.8.2018, da se pravočasno lahko nabavi vse potrebno za piknik.
Vljudno vabljeni v čim večjem številu tako tekmovalci, kot navijači- gledalci oz. udeleženci piknika.


Žar mojster:                                                             Vodja tekmovanja:
Bojan z ekipo                                                           Marjetka Šetina

Ni komentarjev:

Objavite komentar