nedelja, 18. junij 2017

Obletnica

     3.6.2017 je 90 let dopolnil Srečko Zima. Vsa njegova dolga in bogata življenska pot je bila prepletena z delom za človeka in družbo. Deloval je v organih KS, občini Jesenice in Kranjska Gora, bil viden in aktiven član društev: športnega, invalidskega, upokojenskega, gasilskega..Za svoje nesebično delo je  prejel vrsto visokih priznanj na različnih področjih njegovega udejstvovanja. Je tudi odličen kronist in je spisal kroniko gasilskega in upokojenskega društva, ima pa tudi pesniško žilico.
     Velik je njegov doprinos v delu našega društva. V vseh teh dolgih upokojenskih letih  je opravljal vrsto pomembnih nalog, med drugim je bil predsednik društva v obdobju 1984 - 1989, dolgoletni član UO in je eden od najzaslužnejših, da je društvo dobilo svoje klubske prostore ( 1983 leta ) in izgradilo igrišče ob klubu za kegljanje z nihajno kroglo ( 1985 leta ). Za dolgoletno delo je prijel vrsto priznaj ZDUS-a, za življensko delo na tem področju pa tudi najvišje priznanje ZDUS-a: naziv in listino častnega člana ZDUS. Je tudi častni predsednik našega društva.
     Srečko hvala ti za vse kar si storil v dobro društva in upokojencev. Vsi skupaj ti želimo veliko zdravja in še vrsto let med nami. Srečko SREČNO!





Ni komentarjev:

Objavite komentar